Mori gjobën e parë dhe nuk u 'gdhend', pas gjobës mbyllet 6 muaj lokali në Tiranë

28 Mars, 11:30

TIRANË - Kryeministri Edi Rama ka publikuar videon e një aksioni të policisë në një lokal, i cili ka përsëritur shkeljen, duke qëndruar hapur, në kushtet kur në të gjithë Shqipërinë është vendosur mbyllja e lokaleve e restoranteve si masë parandaluese ndaj COVID-19. Kreu i qeverisë bën të ditur se pas gjobës 100 mijë lekë për shkeljen e parë, me masën e dytë administrative, pronares iu mbyll lokali për 6 muaj.

Kategori të tjera