Mungon ngrohja, prindërit blejnë rezistenca për shkollat në Elbasan

21 Janar, 20:24

ELBASAN- Dimri i gjeti sërish pa sistem ngrohje disa prej shkollave në qytetin e Elbasanit.

Në kushtet kur dritaret duhet të mbahen hapur prej COVID-19, klasat janë të ftohta. Vetë nxënësit e shkollës 9-vjeçare "Sul Harri "thanë për mikrofonin e Report Tv se prindërit kanë blerë  rezistenca për ngrohje.

" Nuk kemi ngrohje në klasë, por një nëna e një nxënësi bleu ngrohëse për klasën", shprehet një nxënëse. 

Edhe në shkollën 9-vjeçare "Fejzulla Guranjaku" është i njëjti shqetësim.

"Çdo klasë ka blere vete ngrohëse se shkolla është e vjetër dhe s'ka sistem ngrohës", shprehen prindërit.

Kjo problematike nuk pranohet nga Zyra Vendore Arsimore. Jashtë kamerash thonë se "kemi siguruar ngrohje të alternuar për të gjitha institucionet arsimore".

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha