Muze arkeologjik në Kalanë e Lezhës, do ekspozohen trashëgimi kulturore të periudhës së mesjetës

24 Qershor, 16:51

Vlerat dhe trashëgimia arkeologjike e periudhës së mesjetës do të ekspozohet në një muze i cili do të ngrihet në ambientet e kalasë së Lezhës. Pjesë e projektit është edhe ndërtimi i Dhomës së Zejtarëve të Gjakovës.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha