'Na e bëni hallall', Rama: Shqetësimet nuk i krijuam ne, por do i kalojmë bashkë

26 Mars, 21:33

Shqipëriaqëduam.al është e vetmja rrugë për problemet që keni, mos çoni numra telefoni në facebook sepse humbasin në komente. Denonconi këtu çdo problem që keni me ushqimin, shëtitjet, ilaçet, lëvizjet apo dhe denoncimet shënojini të gjitha këtë dhe është një staf i madh që po punon për t'u lidhur me ju dhe të plotësojë nevojat tuaja.

Kategori të tjera