“Na hoqën trurin me akuza, ku ishin deri dje?! Rinia të mos ndjekë partitë e vjetra!”

25 Janar, 15:21

Duke folur për temën e ditës në emisionin e mëngjesit “Shtypi i ditës dhe ju”, një prej telefonuesve u ndal tek akuzat e PD për rrugët e prishura dhe të painvestuara. A nuk ishin dikur në pushtet këta që akuzojnë, tha ai. Pse nuk i ndërtuan dhe t’I bënin vetë? Ndërsa rinisë i bëri thirrje që të mos investohet tek partitë e vjetra, por të bëhet pjesë e lëvizjeve të reja.

Programe të tjera