Ndalimi i transitit nga Lituania për eksportet ruse që kalojnë në Kalingrad mund të nxisë një konflikt të ri Rusi-NATO! Zelensky: Ukraina po bën gjithçka për të merituar kandidaturën në BE

21 Qershor, 15:39

Bllokada e vendosur nga Lituania për eksportin e një sërë mallrash nga enklava ruse në Kaliningrad duket se po nxit një konflikt të ri tashmë mes Rusisë dhe NATO-s duke marrë parasysh faktin se Lituania është pjesë e aleancës ushtarake dhe çdo cenim i territorit të saj do të thotë cenim i aleancës.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha