Ndroqi me qendër të re shëndetësore/ Rama batua me mjekët e rinj me shprehje nga Bibla: Lum kush beson pa prekur

19 Shkurt, 13:13

TIRANE-Kryeministri Edi Rama dhe Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manasatirliu kanë parë nga afër rehabilitimin e plotë të qendrës shëndetësore Ndroq, pjesë e programit kombëtar të rehabilitimit të 300 qendrave shëndetësore.

Kategori të tjera