Në Durrës bilardo e hapur, policia futet brenda dhe i çon në shtëpi

28 Mars, 12:14 | Përditesimi i fundit: 2020-03-28 15:19:54

Strukturat e Policisë kanë vijuar kontrollet në të gjithë territorin, në zbatim të masave kufizuese të shpallura nga qeveria shqiptare, për vënien në kontroll të pasojave që sjellin përhapjen e COVID-19. 

Kategori të tjera