Në grykëderdhjen e Ishmit, lopët ‘pushueset’ e vetme

8 Maj 2020, 17:25

Në grykëderdhjen e Ishmit, mes Kepit të Rodonit dhe fshatit Adriatik ku përfundon 'udhëtimi' i mbetjeve nga Tirana, të vetmet 'vizitore' në këtë kohë ishin lopët. Ushqimin e tyre përveç barit duket se ato kanë edhe plastikën, duke përbërë një rrezik për secilin nga ne pasi qumështi i tyre del në treg.

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha