''Në Librari''/ Nga “1984” i Orwell-it te monografia për Naim Frashërin e deri te “Artet marciale''

25 Tetor 2020, 14:39

Rubrika “Në librari” këtë fundjavë sjell katër tituj të rinj. “1984” i Orwell-it nën parullën “Vëllai i madh po të vëzhgon”, sjell modelet e qeverive autoritare në botë. Ndërsa, Sabri Hamiti rrëfen monografinë për Naim Frashërin. Nuk mungojnë as “50 vjet marrëdhënie me jashtë” i Dashnor Dervishit dhe një botim për artet marciale.

“1984” i Orwell-it, skaner qeverive autoritare që falsifikojnë çdo gjë

Sabri Hamiti boton monografi për poetin e rilindjes Naim Frashri

“50 vjet marrëdhënie me jashtë” të Dashnor Dervishit në një libër

“Artet marciale të përziera” , si këshillues për të pasionuarit pas këtij sporti

 

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha