'Në Librari', nga Baxhaku me “Zëra arbër e shqiptarë” te dy libra për fëmijë, pas tërmetit dhe COVID

23 Gusht, 13:34

Rubrika “Në librari” sjell këtë fundjavë katër tituj të rinj. Një vit pas ndarjes nga jeta, botohet libri i Baxhakut për “Zërat arbër edhe shqiptarë”. “Identiteti ynë kulturor” dhe “Letërsia bashkëkohore e Skënder Drinit” vjen përmes studimeve. Ndërsa, për fëmijët që janë traumatizuar nga tërmeti edhe COVID 19 botohen dy libra.

----------------

“Zëra arbër e shqiptarë nga Mesdheu i shekujve XV-XIX”

“Një libër me studime, që kanë në qendër identitetin tonë kulturor”

“Romanet e S.Drinit pas ’90-ës, fond i vyer letrar europian dhe botëror”

“Trinka dhe Semi, dita kur toka u lëkund”

Trinka dhe Semi, mposhtja e virusit të madh

Kategori të tjera