Në Librari' - Nga Maks Velo, tek Proza e Pjetër Budit, 'Erotika' dhe përjetimet e diktaturës

1 Mars, 15:42 | Përditesimi i fundit: 2020-03-01 17:02:34

 Rubrika “Në librari” sjell edhe për këtë fundjavë katër botime të reja. Arkitekti Maks Velo ka shpluhurosur vizatimet e tij që nga viti 1997 me elemente nga etnosi ynë, ndërsa “Proza” e Pjetër Budit na çon më tej në vitet 1555 tek letërsia e hershme shqipe

Kategori të tjera