“Në librari”, nga Migjeni te një album unik për 15 parqet kombëtare dhe studimi për Arapët e Polenës

13 Shtator 2020, 16:05

Rubrika “Në librari” vjen këtë fundjavë me katër tituj të rinj. Roland Gjoza sjell një roman për autorin e tij të zemrës, Migjenin. Nuk mungon një album unik për 15 parqet kombëtare në vendin tonë dhe një studim për Arapët e Polenës. Ndërsa, për vogëlushët 22 përralla vijnë në një botim me ilustrime.

Roland Gjoza sjell “Batërflaj blu” për Migjenin

Një album për “15 Parqet Kombëtare”

Polena, fshati ku kremtohen një sërë ritesh kalendarike

“22 përralla me ilustrime për vogëlushët nga 3 deri 6 vjeç”

Kategori të tjera