Në Librari /Nga Zgjimi i tokës ,'Zonja nga Parga' Kush do të qajë kur të vdesësh?' dhe 'Diku ku dielli nuk perëndon'

2 Gusht, 13:00 | Përditesimi i fundit: 2020-08-03 16:31:39

Rubrika në Librari datë 2 gusht 2020 

Rubrika në “Librari” sjell këtë verë për lexuesit katër tituj të rinj. Libri “Zgjimi i tokës” i vlerësuar me ccmimin “Nobel” në 1920 trajton marrëdhënien e njeriut me tokën. Ndërsa, “Zonja nga Parga” rrëfen tragjedinë e popullsisë çame në vitin 1944.

 

 

Libri 1

Citimi

“Zgjimi i Tokës konsiderohet ndryshe, si romani epik i njeriut dhe i natyrës”

Titulli

Zgjimi i Tokës

Autor

Knut Hamsun

Botime "Toena"

Çmimi 1000 lekë

 

Libri 2

Citimi

 

“Një “zonjë” që flet çamçe është kryepersonazhe e novelës”

Titulli

Zonja nga Parga

Autor

Enver Kushi

Botime "Albas"

Çmimi 500 lekë

Libri 3

Citimi

“Dua të “jem përdorur” mirë kur të vdes”

Titulli

Kush do të qajë kur të vdesësh?

Autor

Robin Sharma

Botime "Albas"

Çmimi

800 lekë

 

Libër 4

Citim

“Gjithçka arrihet kur e dëshiron me shpirt”

Titulli

Diku ku dielli nuk perëndon

Autore

Enxhi Drapi

Botime "Ada"

Çmimi

700 lekë

 

Kategori të tjera