Në mes të pandemisë Covid-19, Maqedonia e Veriut sot zhvillon zgjedhjet e parakohshme parlamentare

15 Korrik, 15:00

Sot në Maqedoninë e Veriut po zhvillohen zgjedhjet e parakohshme parlamentare, të dhjetat që nga pavarësia e vendit dhe zgjedhjet e pesta të parakohshme. 

Teksa po mbahen në një situatë të rënduar pandemie në vend, ato ishin planifikuar të mbaheshin më 2 prill, por u shtynë pikërisht për shkak të rrethanave të shkaktuara nga Covid

Kategori të tjera