Në Shkodër nuk pipëtin as miza, rrugët pa asnjë lëvizje

29 Mars, 11:52 | Përditesimi i fundit: 2020-03-29 18:39:40

Shkodra dhe Lezha, dy qytete në veri të Shqipërisë, sot janë zgjuar në qetësi totale si shkak i rregullave për izolimin. Siç shihet edhe nga video në rrugët e qyteteve nuk dallohet asnjë lëvizje, si e njerëzve ashtu edhe e automjeteve. Të shtunën para se të hynte në fuqi orari për kushtëzimin e lëvizjes së lirë, të paktën në Shkodër kishte dydnje të qytetarëve në tregje, duke anashkaluar edhe distancën e sigurisë por edhe mjetet mbrojtëse.

Kategori të tjera