Në Shkodër si ditë e zakonshme, qytetarët mbushin plot tregjet dhe nuk respektojnë distancën

28 Mars, 13:10

Shtetrrethimi i fundjavës ka bërë që qytetarët e Shkodrës të mbushin sot rrugët e qytetit për të bërë pazar, duke qenë se lëvizja do të lejohet vetëm të hënën dhe atëherë me mesazhe. Kjo ka bërë që tregjet të mbushen plot dhe të këtë një lëvizje të pakontrrolluar, me qytetarë të cilët nuk resptojnë masat mbrojtëse. Nga pamjet duket se qytetarët në Shkodër e kanë marrë ditën e sotme si të ishte e zakontë. Situata duket e ngjashme me Elbasanin dhe Fierin, aty ku nuk mungonin rradhët e gjata, me qytetarë që nuk respektojnë masat mbrojtëse.

Kategori të tjera