Në Vlorë festohet ndryshe 'Dita e Europës', me flamuj në qiell dhe himne të ezkekutuara nga banda frymore

9 Maj, 13:12

Në Vlorë sot 'Dita e Europës' është pritur ndryshe nga qytetet e tjera, të cilat nuk kanë organizuar ndonjë event për këtë ngjarje. Për këtë është zhvilluar një ceremoni me bandën frymore të qytetit e cila ka ekzekutuar himnet e Shqipërisë dhe BE-së, ndërsa lart në qiell me anë të një parashute janë ngritur flamurtari shqiptar dhe ai i BE-së.

Kategori të tjera