Nëna me dy vajza të mitura, njërën të sëmurë bën apel për ndihmë: Të paktën për ilaçet e vajzës e për qiranë

27 Mars, 15:45

Situata nga koronavirusi në vend ka vështirësuar edhe më shumë jetesën për familjet në nevojë.

 E tillë është dhe familja e Fatbardha Alushit, një nënë e re me dy vajza të vogla, 3 dhe 1 vjeç e gjysmë.

Kategori të tjera