Nga e hëna pensionistët mbyllen në shtëpi! Por çfarë thonë vetë ata? 'Duan me na vdek se s'ka mundësi! S'na vjen njeri në derë'

28 Mars, 11:45 | Përditesimi i fundit: 2020-03-28 17:32:55

TIRANË - Nga dita e hënë pensionistët nuk do të mund të dalin nga shtëpia. Me rregullat e reja kufizuese për parandalimin e COVID-19, vetëm një familjar mund të dalë për pazare, ilaçe e shërbime, dhe kjo përmes një autorizimi të marrë online tek e-Albania ku raportohet dita dhe ora. Ndërkohë, pensionistët nuk janë pjesë e këtij autorizimi, pasi nuk lejohet të dalin fare. Edhe ata që janë të vetëm, kryeministri Edi Rama tha se do të marrin shërbimin në shtëpi nga autoritetet përkatëse. 

Kategori të tjera