Nis puna për konviktet e reja të studentëve të Universitetin Bujqësor, Veliaj: Kur shqiptarët bëhen bashkë krijohen gjëra të mrekullueshme

26 Nëntor 2020, 18:28

Rindërtimi nga tërmeti tragjik i 26 nëntorit nuk përfshin vetëm shtëpi e shkolla të reja, por edhe konviktet e studentëve të Universitetit Bujqësor të Tiranës, të cilat sot nisën nga puna për t’u rindërtuar më të fortë e me kushte më të mira. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, ministrja e Arsimit dhe Sportit, Evis Kushi dhe deputetin e PS, Ulsi Manja inspektuan kantierin që krijon një mundësi të re për akomodimin e  2200 studentëve në 8 godina sipas standardeve evropiane.

Kategori të tjera