Nis shkrirja e borës në Shkodër, zjarrfiksja pastron tarracat, rrezikohen qytetarët

Shkrirja e dëborës në Shkodër ka sjellë shqetësimet e para. Nga shkrirja e saj nga terracat e pallateve po rrezikohen kalimtaret dhe bizneset. Për të eleminuar rreziqet zjarrfiksja ka nisur pastrimin e tarracave në akset kryesore të qytetit.