Nisma e të rinjve shqiptare “birësojnë” të moshuar

6 Prill, 19:25

Prej disa ditësh, Bashkia e Tiranës, ka nisur nismën “adopto një gjysh/e” në këtë situatë ta pazakontë. Shumë të rinj i janë bashkuar kësaj nisme në të 11-njësitë e kryeqytetit.Cdo ditë, ata ndodhen pranë tyre duke iu blerë ushqime dhe ilace.

Kategori të tjera