Një mesazh për kryeministrin: “Mafiozë e agallarë të politikës me pasuri luksoze në të njëjtën kodër banimi. Ku SPAK-u?”

9 Gusht, 12:03

Duke përmendur disa nga politikanët dhe njerëz të përfolur si pjesë e botës së mafias, të krimit dhe të medias një nga qytetarët telefonues në emisionin e mëngjesit “Shtypi i ditës dhe Ju” i bëri apel kryeministrit të ndërhyjë dhe t’i bëjë thirrje SPAK-ut të hetojë në themel se cilët janë ata që kanë vënë pasuri marramendëse dhe në kurriz të kujt duke përdorur pushtetin dhe krimin. 

Programe të tjera

Shiko të gjitha