Nuk është COVID-19, por virusi- F! Dhe e vetmja vaksinë është...VIDEO që do t'ju zgjojë shpirtin

31 Mars, 08:35

Një tjetër këndvështrim i ka dhënë pandemisë me COVID-19 një artis amerikan i fjalëve frymëzuese. Ai thotë se bota po pushtohet nga virusi F, duke iu referuar frikës. E vetmja vaksinë për ta luftuar sipas tij është dashuria. 

Kategori të tjera