Nuk u del pensioni, zotëria “këshillon” të moshuarit: Dilni vidhni shtëpitë e politikanëve

8 Janar, 10:09

Në programin e mëngjesit “ Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv telefonoi një qytetar nga Shkodra. Më shumë se për temën e ditës ai foli për pensionistët duke treguar edhe një histori me një këshillë të çuditshme që ai u ka dhënë të moshuarve. Pensionistët i kanë thënë zotërisë se nuk u del pensioni ndërsa ai u ka “këshilluar” që të dalin dhe të vjedhin shtëpitë e politikanëve. Ndiqeni historinë që rrëfen zotëria.

Programe të tjera

Shiko të gjitha