Nxehet Lleshaj! Debat me inxhinierin: Sigurohu mirë para se të flasësh... kryetari ça është, ça është?

3 Dhjetor 2019, 17:29 | Përditesimi i fundit: 2019-12-03 19:30:54

Një nga pallatet në qytetin e Lezhës ka pësuar dëmtime, por pas verifikimeve, ekspertët nuk kanë dalë në një përfundim. Disa thonë është e banueshme, e ndërsa disa të tjerë është e banueshme, ç'ka ka bërë që banorët të irritohen dhe të ndihen të pasigurt. I pranishëm në këtë diskutim ka qenë edhe ministri i brendshëm Sandër Lleshaj, i cili ka pasur një debat me tone të ashpra me drejtorin e urbanistikës në Bashki, Nik Leka sipas së cilit ka përhapur panik pa qenë i sigurt.

Kategori të tjera