Pakt të dytë Rama-Basha? Meta: Nuk ka në botë Republikë pa President, ka pa Kryeministër...

24 Shkurt, 22:26

I pyetur nëse dyshon se ka një pakt të dytë mes kryeministrit Edi Rama dhe kryetarit të PD-së Lulzim Basha, Presidenti Ilir Meta tha se "Unë asnjëherë nuk kam pasur asnjë pakt me askënd kundër Kushtetutës, demokracisë dhe popullit. Kam pasur pakte për të qenë në opozitë apo ardhur në pushtet, por jo kundër Kushtetutës, asnjëherë dhe për asnjë gjë. Unë kam pakt për mbrojtjen e Kushtetutës dhe do ta mbroj atë edhe me jetën time deri në 24 korrik të 2022. Nuk ka republikë pa president në botë, ka pa kryeministër...Nuk ka republikë pa president në botë të tjerat i thotë populli nga 2 marsi deri kur të vendosim rendin kushtetues dhe demokratik sikur ka votuar populli në referendum në 1998".

Kategori të tjera