Pamje të rënda brenda spitalit COVID/2, mjekë që vrapojnë dhe pacientë që rënkojnë e falenderojnë

14 Gusht, 11:08 | Përditesimi i fundit: 2020-08-14 11:17:43

Pacientë që rënkojnë nga dhimbjet e mjekë që vrapojnë! Është kjo pamja që ofrohet nga spitali "Shefqet Ndroqi", i kthyer prej disa javësh në një spital COVID/2.

Kategori të tjera