Pamjet me dron nga Report TV, Kryeministria e 'blinduar' kundër koronavirusit

8 Prill, 20:54

Report TV sjell pamjet me dron nga godina e Kryeministrisë, ku vihet re se në hyrje të saj  janë marrë masa të forta për të parandaluar përhapjen e koronavirusit.

Në hyrje të Kryeministrisë është vendosur një tunel dezinfektimi, ku çdo punonjës, persona dhe vetë Rama që hyn në godinë duhet të dezinfektohet fillimisht.

Kategori të tjera