Parandalohet futja në Shqipëri e një sasie të konsiderueshme mbetjesh të rrezikshme për shëndetin

20 Shkurt, 21:06 | Përditesimi i fundit: 2020-02-20 22:52:04

Operacioni nga Departamenti i Policisë Kriminale, Drejtoria Vendore e Policisë Vlorë, Drejtoria për Kufirin e Migracionin Vlorë në bashkëpunim me Prokurorinë e Vlorës dhe Ministrinë e Mjedisit.

Parandalohet dhe goditet një tentativë për futjen e një sasie të konsiderueshme mbetjesh të rrezikshme  e të dëmshme për mjedisin dhe shëndetin e njeriut.

Kategori të tjera