Pas dy muajsh në hapësirë, astronautët e NASA-s kthehen në Tokë

2 Gusht, 22:39

Me uljen e së dielës në Atlantik, anija do të provojë se është në gjendje të transportojë me sukses astronautët për në hapësirë dhe t’i kthejë ata në Tokë. Këtë udhëtim kompania SpaceX e ka realizuar dhjetëra herë me ngarkesë por kurrë më parë me njerëz në bord.

Kategori të tjera