Pensionisti i pakënaqur me ndihmat: Me 3 kg makarona mbaj 20 familje në muaj

5 Prill, 09:49

Ndihmat e shpërndara nga bashkitë për të përballuar situaten nga koronavirusi, duket se nuk janë të mjaftueshme për të gjithë. Një pensionist nga Tirana telefonoi në emisionin “Shtypi i ditës dhe ju” dhe i tha gazetarit Besard Jacaj që me aq ndihma ai mban 20 familje në muaj edhe pse është pensionit. Ai deklaroi që nuk duhet të bëhet propagandë me fëmijët.

Kategori të tjera