'Për ty mendoj kur soset dita', vogëlushi lezhjan interpreton 'Shqipëria' e Gjergj Fishtës

2 Prill, 15:42

Në betejën kundër koronavirus janë rreshtuar edhe fëmijët. Shumë prej tyre duke qëndruar në shtëpi dhe duke dhënë edhe për të rriturit mesazhe se sot trim dhe i denjtë për atdheun janë ata që ndjekin rregullat ashtu sic duhet. 

Kategori të tjera