Përkthyesi Dritan Çela në sytë e atit Zija! 36 vjet jetë, nga fëmijëria në Helshan të Kukësit, deri tek veprat e yjeve të letërsisë italiane

22 Janar, 17:29

TIRANE - Atë e bir, ata ishin një, të destinuar të zhyteshin në një botë lumnije, nga ato të pazakontat, që ata të dy vet e kishin zgjedhur, që të ishte bota e letërsisë dhe arteve; njëri shkrimtar, tjetri përkthyes.

Sapo kemi hyrë në vitin 2020. Përkthyesi Dritan Çela ka 50- vjetorin e  lindjes, nga të cilat jetoi vetëm 36 vjet!

Kategori të tjera