Përmbytjet në Durrës, evakuohen 5 familje

25 Janar, 21:01

Reshjet e dendura të shiut sollën përmbytje në zonë  e Shijakut dhe Sukthit, por që me pushimin e reshjeve situata shihet drejt përmirësimit. Forcat e ushtrisë kanë shkuar në ndihmë të banorëve të përmbytur Shijak dhe Sukth duke bërë të mundur evakuimin e 5 familjeve me 21 pjesëtarë.

Kategori të tjera