Po qëndronte në kufi, përkeqësohet gjendja e një prej emigrantëve, dërgohet në spital

7 Prill, 15:16

Në pikën kufitare të Kapshticës 40 emigrantë vijojnë të presin me shpresën se mund të futen në Shqipëri. Disa prej tyre kanë kohë që presin dhe nga sa raportohet gjendja shëndetësore e njërit është përkeqësuar.

Kategori të tjera