Pogradecari kundër mësimit online: Jo kuadro nga laptopi, do na drejtojnë “kunguj”

18 Janar, 10:01

Mëngjesin e sotëm në programin “ Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv me drejtues Andi Kapxhiun u fol për mësimin online në universitete dhe a duhet të kthehen studentët në auditore. Një zotëri nga Pogradeci ishte kundër mësimit online duke thënë se në të ardhmen do na drejtojnë “kunguj” dhe kuadrot drejtues nuk mund të dalin nga laptopi por nga mësimi në terren.

Programe të tjera