Politikanët dhe vjedhja e votës, krahasimi epik: A mund t’i thuash një prostitute je e ndershme?

24 Tetor, 10:03

Në emisionin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv një telefonues foli për propozimet e politikanëve për mbrojtjen e votës. Zotëria bëri një krahasim epik duke thënë: “A mund t’i thuash një prostitute që je shumë e ndershme”. Më pas ai sqaroi se të gjithë politikanët i kanë futur duart në vjedhjen e votave.

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha