“Premtimet?! Një paçavure që s’i shërben as qenit! PD? Kokoshi një thelë…”

26 Janar, 15:03

Një nga pjesëmarrësit në emisionin e mëngjesit “Shtypi i ditës dhe ju” foli për programin e LSI-së duke e cilësuar atë një paçavure që nuk i shërben as qenit, tha ai. Kjo parti po përcan PD, ka vijuar ai duke e cilësuar fatkeqësi kombëtare. Të reformohet PD, ka nënvizuar ai sepse drejtuesit e hershëm të saj po përpiqen ta copëtojnë si dikur Esat Pashë toptani dhe Ahmet Zogu.

Programe të tjera