Preng Gjoka dhe historia e kullës së Gjokajve

27 Shtator, 17:57

Malësori Preng Gjoka rrëfen ekskluzivisht për Veri Jug historinë e familjes së tij, një familje të përsekutuarish nga diktatura komuniste dhe dhoma e pritjes në kullën e vjetër, si një muze I historisë dhe traditive të malësorëve mirditorë.

b.ha./Shqiptarja.com

Kategori të tjera