Presidenti Meta në Vlorë me qindra qytetarë, pa maska dhe ngjitur me njëri-tjetrin

28 Nëntor 2020, 12:24

Në një aktivitet i organizuar në Vlorë për 15-vjetorin e futjes së polifonisë në Vlorës, ku është i pranishëm edhe Presidenti Meta është shkelur çdo rregull anti COVID.

Kategori të tjera