'Presim që qeveria të japë leje për zonat e gjelbra, Bajrami të falet në hapësirat publike!' Myftiu i Tiranës: Ky një muaj i pazakontë!

23 Maj, 13:42

Ylli Gurra, myftiu i Tiranës, shprehet se ky muaji Ramazani ka qenë një muaj i pazakontë. Në një intervistë për Report TV ai e deklaroi këtë duke iu referuar periudhës së pandemisë së COVID-19. Sipas Gurrës besimtarët myslimanë në Shqipëri, përjashto ato që janë në zonat e kuqe, duhet ta falin Bajramin në sheshe, sigurisht duke respektuar masat e sigurisë. Gurra ndër të tjera thotë se frika nuk duhet të na mposhtë dhe se kjo festë kombëtare le të jetë një shpresë e madhe.

Kategori të tjera