Prezantohet projekti i Piramides, punimet fillojnë pas dy muajsh

25 Prill, 12:10

Godina e Piramidës do të nis të rikonstruktohet pas dy muajsh. Sipas një projekti qe do të përfundojë në qershorin e vitit 2020, Bashkia e Tiranës, Qeveria dhe Fondi Amerikan për Zhvillim, synojnë ta shndërrojnë godinën ikone të kryeqytetit, në qendrën më të madhe rajonale të teknologjisë.

Kategori të tjera