Projekti për ndërtimin e Porto Romano-Porti i Thatë do të rrisin tregtinë Shqipëri-Kosovë, hekurudha Durrës-Prishtinë do lidhë dy portet tregtare

20 Qershor, 16:38

Projekti për ndërtimin e dy porteve tregtare Porto Romano dhe Porti i Thatë në Prishtinë, dhe lidhja e tyre nëpërmjet hekurudhës Durrës-Prishtinë, u prezantua sot në Kosovë. Qeveria shqiptare dhe ajo Kosovare këtë investim e konsideron prioritet pasi do të rriste pozitat strategjike të dy shteteve në Ballkan, dhe nga ana tjetër do të rriste ekonominë dhe shkëmbimet tregtare mes tyre.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha