PROPOZIMI EPIK: Të krijojmë partinë e…., Rama luan me katër PORTA

22 Korrik, 10:11

Krijimin e shumë partive e ka kritikuar një telefonues në emisionin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv. Ai pati edhe një propozim epik duke thënë se duhet të krijohet edhe partia e pijanecëve. Më pas zotëria duke folur në studio me gazetarin Andi Kapxhiu tha se Rama luan me katër porta duke iu referuar faktit që shefi i qeverisë ka firmosur marrëveshje me të dyja opozitat.

Programe të tjera

Shiko të gjitha