Propozimi i çuditshëm: Të na ulet pensioni, të na fusin në burg! Rinia fle gjumë se e kemi në terezi…

9 Gusht, 12:41

Me një ironi të hollë dhe shumë thumbues një qytetar në emisionin e mëngjesit “Shtypi i ditës dhe Ju” u ndal tek fenomeni i indiferencës së të rinjve ndaj problemeve të vendit e ndërsa sipas tij pensionet janë “shumë të larta” dhe duhet të ulen e një pjesë e tyre duhet të merren në hetim sepse denoncojnë pa patur fakte…

Programe të tjera

Shiko të gjitha