Prova e suksesshme me dopio ventilatorët për të infektuarit, stomatologu te 'Pa Protokoll': QSUT porositi 300 copë

27 Mars, 22:40

TIRANE-Katër ditë pasi prova e dy laborantëve rezultoi e suksesshme për lidhjen e një respiratori për dy persona të infektuar me koronavirus, reparti Infektiv në QSUT ka porositur 300 copë (pajisje, tuba për lidhjet me ventilatorët) për t'i pasur në dispozicion nëse gjendja do të agravohet.

 Stomatologu Gjergji Dilo shpjegoi për emisionin 'Pa Protokoll' në Report Tv si dy të rinjtë laborantë Besar Lalike dhe Eldian Cepeli arritjen që bëri Itali e sollën edhe në Shqipëri duke e vendosur në zbatim

Kategori të tjera