Provim fiktiv për pasaportën, Surez dhe universiteti i Periuxhias në hetim nga Guardia di Finanza dhe prokuroria

22 Shtator, 16:09

Luis Suarez dhe Universiteti i Peruxhias akuzohen për mashtrim për shkak të provimit që ka kryer futbollisti i Barcelonës, me qëllimin për të marrë shtetësinë italiane.

Hetimi është nisur nga Guardia di Finanza dhe Prokuroria Publike e Perixhias, të cilat kanë konfiskuar dokumentat e universitetit. Thuhet se futbollisti dhe drejtuesit e Universitetit kishin rënë dakord më herët për pyetjet dhe se është kryer një provim fiktiv.Hetimi për çështjen në fjalë ka nisur në shkurt të 2020. ‘Nga aktivitet hetimore doli që temat e mbuluara nga provimi ishin dakorduar më parë me kandidatin dhe se rezultati ishte fiktiv pavarësisht se ishte një provim i thjeshtë i gjuhës italiane,’-u shpreh një prokurore

b.ha./Shqiptarja.com

Kategori të tjera