Publikohen pamjet e vrasjes së shqiptarit në Athinë, u ekzekutua në mes të rrugës

3 Korrik, 09:04

Janë publikuar videot të përplasjes së përgjakshme në Athinë mbrëmjen e kaluar. Në video shihet teksa pas një konflikti vritet një nga shqiptarët dhe autorët largohen qetësisht.

 •  

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha